Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Persoonlijk

Mijn naam is Ton Jansen, geboren op 6 maart 1961, woonachtig in Capelle aan den IJssel, getrouwd en vader van 2 inmiddels volwassen kinderen. Ik ben naast adviseur ook een van de mede-oprichters van Value360. Mijn spaarzame vrije tijd besteed ik met veel plezier aan mijn gezin, familie en mijn vele vrienden.

Achtergrond

Na het behalen van mijn Havo diploma en het volbrengen van mijn militaire diensttijd als Chauffeur/Radiotelegrafist bij het 101 tankbataljon te Amersfoort, ben ik in 1981 gaan werken bij de toenmalige PTT, eerst als administratief medewerker en na de verzelfstandiging naar KPN (1988) als commercieel medewerker bij het telecomdistrict Rotterdam. Binnen KPN heb ik diverse commerciële buitenfuncties vervuld. Op het laatst als Accountmanager voor de Groot Zakelijke Markt. Hier was ik verantwoordelijk voor een aantal beursgenoteerde bedrijven. Begin 2010 heb ik mij als onafhankelijk adviseur aangesloten bij de Franchise organisatie De Telecom Adviseur, later omgedoopt tot Fortado. Mijn rol als onafhankelijk adviseur is bedrijven en instellingen bijstaan met advies over telecom en cloud IT oplossingen. In oktober 2016 ben ik samen met 4 zeer ervaren collega’s Value360 gestart.

Motivatie

De technologische ontwikkelingen in de telecom- en IT markt gaan enorm hard. Inmiddels hebben zich enorm veel nieuwe aanbieders gemeld, zoals nieuwe providers en ICT bedrijven. Na jarenlang alleen maar KPN producten en diensten te hebben geadviseerd/verkocht, vond ik het tijd voor een carrière switch en ben ik mij gaan toeleggen op mijn nieuwe rol als onafhankelijk adviseur. De meeste MKB bedrijven zien namelijk door de bomen het bos niet meer en ik wil ze hierbij graag helpen door de beste prijs-kwaliteit verhouding uit deze ondoorzichtelijke markt te halen. Bij veel van mijn huidige klanten zit ik nu letterlijk naast de klant als trusted advisor op vele gebieden waaronder Telecom, IT maar ook de inkoop van Energie

Wat kan ik voor uw organisatie betekenen?

Als u op zoek bent naar een onafhankelijk adviseur die zich in de afgelopen tijd heeft bewezen niet alleen als “inkoper” maar ook trusted advisor in de Telecom en IT-markt en die het verschil kan maken op basis van kennis, kunde, ervaring en nieuwe inspiratie dan ben ik de aangewezen persoon Vanuit mijn ervaring, beoordelingen en de resultaten van de afgelopen jaren kunnen ik en mijn referenties u garanderen dat mijn profiel naadloos aansluit aan hetgeen waarnaar u op zoek bent. Uiteraard ben ik ook voorzien van de benodigde certificeringen.

Contactinformatie:

VALUE360 | Diabellistraat 54 | 2901 KC CAPELLE a/d IJSSEL|
M 06-30325222  | T 085-0640363 | E Ton.Jansen@value360.nl