Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

De kogel is door de kerk: KPN heeft besloten om per 1-9-2019 te stoppen met meervoudig analoge lijnen en met ISDN1 en ISDN2 verbindingen. Hierdoor moeten veel klanten die nog massaal gebruik maken van deze diensten (voor onder andere vaste telefonie en pin- en alarmlijnen) overstappen op een nieuwe, op IP gebaseerde, technologie.

U als zakelijke klant zult voor die tijd een keuze moeten maken uit de (vele) opties die er zijn.

Onlangs is één van de partners van Value360 gekomen met twee zeer aantrekkelijke overstap mogelijkheden:

De eerste mogelijkheid kunt u inzetten, wanneer u uw eigen telefooncentrale wilt behouden. Het aanbod is dan overstappen op bellen via een dedicated IP verbinding. Met behulp van een converter wordt uw centrale aangesloten op deIP verbinding. Het voordeel kan oplopen tot wel 20% besparing op uw vaste telefoonverkeer. Inclusief de IPverbinding en onbeperkt bellen.

De tweede optie kunt u inzetten wanneer uw telefooncentrale ook aan vervanging toe is. Dan is het aanbod om over te stappen op hosted telefonie (telefonie uit ‘de cloud’) tegen dezelfde kosten als wat u nu aan verkeerskosten betaalt. U krijgt dus feitelijk de hosted telefonie dienstverlening er gratis bij! Tevens vallen de eenmalige kosten voor installatie en toestellen – afhankelijk van het aantal seats – geheel of voor een groot gedeelte weg.

Nu heeft deze partij snel ingespeeld op de veranderingen in de markt. Er zijn echter meer (ook zeer aantrekkelijke) alternatieven.

Value360 kan de alternatieven voor u op een rijtje zetten. Als u nog gebruik maakt van analoge lijnen of ISDN 1-2 verbindingen dan is het raadzaam om serieus na te gaan denken over een alternatief. Wilt u daarbij geholpen worden dan staan de mannen van Value360 graag voor u klaar. Stuurt u in dat geval een mail naar info@value360.nl of bel ons op nummer 085-0640360.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *