Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Persoonlijk

Mijn naam is Peter van Doorn. Ik ben geboren op 9 maart 1959. Ik woon in de Parel van het Zuiden, bij de meesten beter bekend als Breda. Ik ben getrouwd met Helen, heb 2 inmiddels volwassen kinderen en ben sinds kort opa van Daan. In 2006 heb ik een herenkookclub opgericht die maandelijks bijeenkomt om de sterren van de hemel te koken, uiteraard vergeten wij de bijpassende wijn daar niet bij. Daarnaast ben ik een enthousiast golfer waarvoor ik helaas veel te weinig tijd heb. Mijn vakanties besteed ik bij voorkeur in wat ik ondertussen gerust mijn tweede vaderland mag noemen: la bella Italia!

Achtergrond

Mijn ervaring in de telecom- en ICT-markt heb ik opgedaan in diverse commerciële- en adviesfuncties bij KPN Zakelijke Markt (18 jaar). En van september 2011 tot en met september 2016 bij Fortado (voorheen De Telecom Adviseur). Nu heb ik samen met 4 ook zeer ervaren collega’s de coöperatie U.A. Value360 opgericht. Samen kennen wij de markt door en door en maken wij gebruik van elkaars expertises op de te onderscheiden deeldisciplines als dat u helpt aan een beter advies. Van eenvoudige besparingen op vaste- en mobiele telefonie (met soms verbluffende resultaten!), tot complete cloud-oplossingen voor multi-site bedrijven en ”alles daaromheen en daartussen”. Nationaal én internationaal.

Als allrounder kan ik u over alle voor uw bedrijfsvoering relevante facetten van telecommunicatie adviseren en begeleiden. Van inventarisatie en advies tot inkoop/onderhandeling en implementatie.

Motivatie

Door de zich in hoog tempo opvolgende technologische ontwikkelingen in de telecommarkt van de afgelopen jaren hebben zich enorm veel nieuwe aanbieders gemeld. Nieuwe telecomproviders die zich op IT terrein begeven en ICT bedrijven “die telecom er wel even bij doen”. Bedrijven die individueel allemaal een nuttig stukje van uw telecom bedrijfspuzzel kunnen invullen. Maar bent u bij de IT-er wel het beste af voor uw telecom en andersom? Ik zie het als een uitdaging om eerst te kijken of al die stukjes wel een complete puzzel vormen, wat ze per stukje kosten en of dat beter kan. Objectief en transparant. Ik stel me graag op als úw inkoper op mijn vakgebied.

Wat kan ik voor uw organisatie betekenen?

Ik ken de telecom- en cloudmarkt als m’n broekzak, weet het kaf van het koren te scheiden en weet welke aanbieder, welke kwaliteit levert met de juiste prijs/prestatieverhouding. In een persoonlijk gesprek geef ik u graag voorbeelden van hoe groot die verschillen – met name in het MKB – kunnen zijn.

Contactinformatie:

VALUE360 | Baronielaan 275 | 4835JM BREDA |
M 06-51358903  | T 085-0640365 | E Peter.vandoorn@value360.nl