Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Persoonlijk

Paul van Bree

Ik ben Paul van Bree, opgericht op 29 augustus 1961, woonachtig in Best, getrouwd en vader van twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig, lange afstand lopen, trials, fitness en spinning. In de zomer ben ik vaak achter de BBQ te vinden waarbij mij uitdaging niet ligt bij de standaard hamburger of saté

Achtergrond

In 1985 heb ik de HTS Operationele Technologie afgerond, daarna vrij snel in de ICT beland op het moment dat de PC gemeen goed werd. Heb de hele ontwikkeling meegemaakt van standalone tot aan geïntegreerde netwerken. Van daaruit de overstap gemaakt naar telecom omdat binnen netwerken spraak en data prima te combineren waren. Ook hier weer getuigen geweest van de eerst ontwikkelingen op het gebied van spraak- en data integratie tot aan Voice over IP zoals we het nu kennen. In 2016 heb ik besloten om als zelfstandig IT en Telecom adviseur verder te gaan

Motivatie

De reden om zelfstandig IT en Telecom adviseur te worden is omdat ik in mij carrière bij heel veel bedrijven over de vloer ben mogen komen en daarbij viel altijd weer op dat er een ongelofelijke wildgroei was aan verschillende systemen, applicaties, contracten en abonnementen. Mijn uitdaging is om hier structuur en order in te brengen en vanuit het klant perspectief te kijken wat nodig is, nu en vooral in de toekomst. Gedurende mijn loopbaan heb ik veel organisaties van binnenuit mogen bekijken, wat mij een schat aan ervaring heeft opgeleverd. Deze ervaring gebruik ik als adviseur en coach voor alle niet-primaire processen binnen organisaties zoals Sales, Marketing en Management.

Wat kan ik voor uw organisatie betekenen?

Allereerst een frisse, open, onafhankelijke en onpartijdige kijk op uw organisatie. Ik zorg ervoor dat alle onnodige lucht en overlap uit abonnementen en contracten gehaald wordt. Ik ondersteun en adviseer organisaties bij het inkopen en beheren van abonnementen en contracten op het gebied van Cloud, Telecom en Connectivity. Op organisatorisch vlak begeleid ik bij het (re)organiseren van Sales, Marketing en Management door de bestaande processen te evalueren en aan te passen en medewerkers zo nodig te trainen en te coachen.

Contactinformatie:

VALUE360 | Praalheuvel 17 | 5685 BM Best|
M 06-29764604  | T 085-0640366 | E Paul.vanBree@value360.nl