Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Persoonlijk

Mijn naam is Mark Blom, geboren in 1966 en woonachtig in Gemert, nabij Eindhoven. Ik woon samen met Wendy, onze 3 honden en 2 katten.

Achtergrond

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de mooie, maar ook hectische wereld van telecommunicatie. Telecommunicatie heeft dan ook weinig verrassingen meer voor mij hoewel ik denk dat je in dit werkveld nooit bent uitgeleerd.

Na 19 jaar diverse (commerciële) functies bij KPN (succesvol) invulling te hebben gegeven ben ik sinds 2009 werkzaam als zelfstandig adviseur voor bedrijven en instellingen, in 1ste instantie onder de (Franchise) vlag van De Telecom Adviseur, later Fortado. Sinds 1 oktober 2016 ben ik samen met 4 zeer ervaren (Fortado) collega’s een Coöperatie gestart, Coöperatie Value360.

Motivatie

De afgelopen jaar heb ik de (traditionele) telecommunicatiemarkt (sterk) zien veranderen. Steeds meer traditionele diensten worden (in een steeds hoger tempo) vervangen voor innovatieve diensten & diensten vanuit de Cloud.

Op de markt van Telecommunicatie, Cloud, Connectivity & Services zijn zeer veel aanbieders actief, te veel wellicht. Dat maakt dat deze markt door veel bedrijven wordt gezien als een ondoorzichtige markt. Value360 heeft het kaf van het koren gescheiden en maakt de markt van aanbieders voor u doorzichtig. Dat geeft mij energie en is voor mij de belangrijkste motivatie om te doen wat ik doe.

Men zegt weleens tegen mij, “Mark, goed is goed genoeg”. Maar is dat wel zo? Is “gewoon goed” goed genoeg als er nog ruimte is voor verbetering. Ik ben niet snel tevreden, ik stel hoge eisen aan mijzelf en hoge eisen aan partners die willen leveren en hebben geleverd aan mijn klanten.

De (toekomstige) wensen, eisen & verwachtingen van de klant zijn en blijven het allerbelangrijkste. Daar waar providers u willen overtuigen dat alleen zij het beste aanbod hebben (en ik spreek daarbij uit ervaring), leggen wij meerdere providers langs de dezelfde meetlat. Dit is wel zo eerlijk en vaak erg verhelderend. Samen met u bepalen wij welke aanbieder het beste voorstel heeft dat het beste aansluit bij uw (toekomstige) wensen, eisen & verwachtingen. Onafhankelijk, deskundig & betrokken tijdens het inkoopproces maar ook daarna. Dat is waar ik voor sta.

Wat kan ik voor uw organisatie betekenen?

Met mijn kennis van Telecommunicatie, Cloud, Connectivity & Services verschaf ik duidelijkheid & helderheid over de beste oplossing en de beste aanbieder voor uw bedrijf. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat na mijn werkzaamheden uw situatie is verbeterd en dat uw kosten onder controle zijn. Onafhankelijk, gedreven en met kennis van zaken adviseer ik u over Telecommunicatie, Cloud, Connectivity & Services welke het beste bij uw bedrijf passen, tegen de beste prijs-prestatieverhouding.

Graag stel ik mijzelf en Value360 aan u voor in een persoonlijk gesprek.

Contactinformatie:

VALUE360 | Schout Brouwerstraat 11 | 5421 GD GEMERT|
M 06-51976518  | T 085-0640362 | E Mark.Blom@value360.nl