Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Persoonlijk

Mijn naam is Marcel van der Kooi en ik ben woonachtig in Sneek.  Naast dat ik adviseur en mede-oprichter ben bij Value360, ben ik ook verbonden aan het Enterprise Europe Network Noord Nederland. In mijn vrije tijd ben ik een fervent (wedstrijd)zeiler en zeiltrainer.

Achtergrond

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik aan de commerciële kant van Telecom terecht gekomen. Hier heb ik verschillende sales en management functies bekleed bij o.a. KPN en Getronics. In die tijd werd een stevige fundering gelegd voor VoIP en vast mobiel integratie en begon “de cloud” ook flink te groeien. Na een kort uitstapje in het HR werkveld, ben ik in 2013 (destijds onder de vlag van De TelecomAdviseur, later Fortado genaamd) als zelfstandig, maar vooral onafhankelijk, adviseur bedrijven en instellingen gaan bijstaan met advies over telecom en steeds vaker cloud IT oplossingen. Omdat ik geloof in de kracht van het netwerk, ben ik in oktober 2016 samen met 4 zeer ervaren collega’s Value360 gestart.

Motivatie

Het is een cliché, maar telecom en vooral cloud diensten, hebben zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld. Nieuwe technologieën en even zo vele nieuwe aanbieders zijn op de markt gekomen. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar vooral ook veel keuze stress voor organisaties die daar niet dagelijks mee bezig zijn. Hoe zet je deze nieuwe mogelijkheden effectief in voor je onderneming zodat je je klanten beter en efficiënter kunt bedienen.

Value360 hebben we opgezet als Coöperatie vanuit deze filosofie: Als netwerk samen op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te ontzorgen met als doel hen te helpen hun waarde naar de eindklant te vergroten.

Wat kan ik voor uw organisatie betekenen?

Ik vind het geweldig om relaties mee te nemen in de wereld van nieuwe mogelijkheden. Maar het belangrijkste is altijd om uiteindelijk tot die oplossingen te komen die het beste bij hen passen. Dit is een zeer divers proces, dat soms kan leiden tot enorme besparingen, soms tot enorme functionele verbeteringen, maar dat bovenal altijd moet leiden tot meer tevreden klanten!

Iedere oplossing is maatwerk. Maar in zijn algemeenheid geldt dat ik kritisch kijk naar de huidige invulling. Dat ik onderzoek wat de mogelijkheden hiervan zijn. Dat ik inventariseer welke wensen er binnen uw organisatie wellicht nog meer leven. En dit combineer ik vervolgens op een onafhankelijke en professionele wijze met mijn kennis van oplossingen en mogelijkheden die geboden worden met als doen om de best passende oplossing voor uw onderneming te vinden en te implementeren. En tot slot kan ik u bijstaan deze aansluitend ook te monitoren.

Graag ga ik met u in gesprek over wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Contactinformatie:

VALUE360 | Dagpauwoog 1 | 8607 HN SNEEK |
M 06-51224540  | T 085-0640361 | E marcel.vanderKooi@value360.nl