Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Persoonlijk

Vanaf 1980 ben ik al werkzaam binnen de telecom- en ICT branche, waarvan circa 27 jaar bij KPN en vanaf 2007 als onafhankelijk adviseur bij Fortado (voorheen De Telecom Adviseur). Aangezien Fortado heeft besloten haar focus te verleggen naar dienstverlening aan ICT leveranciers hebben we besloten om de adviestak onder te brengen in een coöperatie Value360. Onze gezamenlijke kennis en ervaring zorgen ervoor dat de markt geen geheimen voor ons heeft. Bovendien volgen we met een grote regelmaat opleidingen om de kennis up to date te houden. Dit betekent dat wij u optimaal kunnen ondersteunen bij de juiste keuze van uw vaste en mobiele netwerkprovider.

Motivatie

De telecom- en ICT markt is volop in beweging. Providers passen hun portfolio met grote regelmaat aan om het voor de klant zo ondoorzichtig mogelijk te houden. Aanbieders van telecom- en ICT diensten, die de indruk wekken dat het aanbod zeer aantrekkelijk is, blijken in de praktijk toch niet zo interessant te zijn. Het is daarom ook elke keer genieten als je de ondernemer, middels een transparante vergelijking, de onderlinge verschillen toont van de diverse oplossingen in de markt. Deze zijn vaak opvallend groot, dit in tegenstelling tot wat de ondernemer had verwacht. Ik stel me graag op als úw inkoper op mijn vakgebied.

Wat kan ik voor uw organisatie betekenen?

Ik help u graag wanneer u op zoek bent naar gedegen advies over vaste en mobiele telefonie, Internetverbindingen, glasvezelaansluitingen, VoIP, Hosted telefonie en werkplekken.

Contactinformatie:

VALUE360 | Hagebeemd 4 | 4907 DL OOSTERHOUT|
M 06-42695385  | T 085-0640364 | E Luuk.deVries@value360.nl