Allround advies in Telecom, Cloud en ICT

Cybersecurity is voor veel organisaties een onderwerp van aandacht. En terecht…  Dagelijks zijn er berichten over hacks, ransomware en datalekken. Cybercriminaliteit is big business geworden en raakt iedereen. 
Ook als MKB ondernemer zou je hier zorgen over moeten maken, want op het internet is iedereen gelijk.

Voor grote ondernemingen zijn oplossingen beschikbaar, maar voor de kleinere dan?

Voor grote bedrijven zijn er prima oplossingen beschikbaar. maar voor middelgrote bedrijven of kleine waren die er tot voor kort niet. De oplossingen en diensten die wel beschikbaar waren, waren vooral complex, kostbaar en losten slechts een deel van het probleem op.

Maar nu is er MMOX Smart, de eerste alles-in-één Cyber-service voor ondernemers

Voorkomen – met behulp van het CDC

MMOX heeft een compleet beveiligings”kastje” ontwikkeld, het CyberDefenseCenter, wat op jouw locatie wordt neergezet en wat er voor zorgt dat de beveiliging optimaal is ingeregeld.

Het CDC gebruikt de beste automatische technologie (AI) die overheden en de grootste bedrijven ook gebruiken, met een live dashboard. Het biedt bescherming tegen Malware, Ransomware, Viruses, Worms, Trojans, Phishing, Hacking, Bots, DoS, Brute Force, Keylogging, Crypto mining, Scada, APT’s

Hulp bij incidenten

Maar omdat 100% zekerheid nou eenmaal niet bestaat, zeker niet in Cyberspace waar de ontwikkelingen razendsnel gaan, zijn we er ook als het onverhoopt toch een keer fout mocht gaan.

Verhelpen & Vergoeden – One Stop Shop

Altijd (24/7) bereikbare Regisseur met hulp-teams voor het oplossen van eventuele incidenten. IT Recovery service, incident response, IT forensische hulp, juridische hulp, Public Relations hulp.

Complete cyber verzekering met de ruimste dekking in Nederland voor financiële schade.
Onder de dekking valt o.a.: Nieuwe apparatuur, USB-sticks data loss, Fake phone calls, Privacy lekken, CEO-Fraude, Geld van rekening, Cyber afpersing, One-to-One targeted attacks, Diverse andere cyber incidenten

Een vrijblijvend gesprek inplannen? Bel ons of laat een bericht achter via het contactformulier.